Džajić bio na Zvezdinom žrebu u Monaku: "Može protiv svih da se igra, čak i protiv Mančester sitija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik FSS bio je na žrebanju kao gost UEFA

Foto: Nikola Anđić

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, bio je u Monaku na žrebu Lige šampiona, gde je Zvezda dobila grupu G u kojoj su Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs.

Džajić je za kameru Arena Sport televizije poručio da u Ligi šampiona nema lakih rivala, ali da sa svima može da se igra, pa čak i sa Mančester sitijem.

- Ovde sam kao gost UEFA. Može da se diskutuje, ovo je grupa gde može da se igra, svi su protivnici teški, čim su šampioni svoje države, može da se igra. Može da se igra protiv svih, čak i protiv Sitija, a šansu treba tražiti protiv Lajpciga i Jang Bojsa - rekao je Džajić, a potom se osvrnuo na novi tim Zvezde.

- Videćemo još kakav je tim, ima dosta dobrih igrača, ali i povređenih, Ivanić i Katai, koji su veoma važni igrači. Zvezda je lako pobeđivala do sada, izuzev kiksa protiv Voždovca, ali to može da bude dobar znak, da se svim rivalima pristupi ozbiljno. Trener traži od svih najbolje, bez obzira na ime i prezime, uneo je nešto novo u Crvenoj zvezdi - zaključio je Džajić.

(Telegraf.rs)