Šerif nasmejan trenirao pred derbi: Senegalac opet zapratio Zvezdu, poznato i šta je bio "problem"

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Endiaje moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18 časova, ali je trenirao sa grupom

Foto: FK Crvena zvezda

Odjeknula je tokom vikenda vest da je Šerif Endiaje otpratio Crvenu zvezdu sa Instagrama i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, ali je kasnije obelodanjeno da nikakav problem na relaciji napadač-klub nije postojao. Endiaje je u takmičarskom stroju, nasmejan i sa željom da nastupi u 171. večitom derbiju, iako ga prepona još uvek muči.

Nisu zvezdaši zadovoljni partijama senegalskog napadača, što je Endiajea pogodilo, pa je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu.

Ipak, u razgovoru sa čelnicima kluba, Endiaje je istakao da ne postoji nikakav problem, već da su ga komentari navijača pogodili.

Brzo je to sve zaboravljeno, s obzirom da je Endiaje ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu, i nasmejan se pojavio u ponedeljak na treningu.

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Endiaje moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18 časova, ali je trenirao sa grupom.

(Telegraf.rs)