Jedna od najvećih zvezda fudbala uradila najbrutalniju sportsku tetovažu preko čitavih leđa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najvećih zvezda fudbala uradila najbrutalniju sportsku tetovažu svih vremena

Foto: Instagram.com/gangatattoo

Brazilski fudbaler Vinisijus Žunior, uradio je spektakularnu tetovažu preko čitavih leđa, gde je istakao nekoliko velikana iz sveta sporta.

Među njima su neki od najvećih ikada, Brazilac Pele i jedan od najboljih fudbalera ikada, Muhamed Ali, najveći bokser svih vremena, Majkl Džordan, najveći košarkaš ikada, kao i njegov legitimni naslednik Kobi Brajant, a deluje da je na slici i Jusein Bolt, najbrži čovek sveta i jedan od najboljih atletičara svih vremena.

Čitavu tetovažu upotpunila je reč "mentalitet", jer je ove šampione upravo to i krasilo i po tome su bili poznati, kada je bilo najteže, oni su bili najbolji i uvek su najbolje igrali pod pritiskom.

Tu je i broj sedam, koji Vinisijus nosi na dresu, a takođe je istaknut i čuveni slogan "Black lives metter", koji je bio simbol borbe protiv rasizma u svetu, a to je nešto sa čim se Vinisijus često susreće u Španiji na svojim utakmicama, gde često ratuje sa protivničkim navijačima koji ga rasistički vređaju.

Jedina greška na tetovaži je to što je Majkl Džordan prikazan kao levoruk dok šutira.

Foto: Tanjug/AP/Michael Wyke

Tetovažu je uradio tatu majstor Ganga, kod kojeg su već mnoge velike sportske zvezde radile svoje tetovaže, poput Lebrona Džemsa, Entonija Dejvisa, Janisa Adetokumba, Karlosa Alkaraza

(Telegraf.rs)