Detalji smrti devojke koja je umrla tokom polnog odnosa sa fudbalerom: Sve je počelo kad je slagala gde ide...

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Na kraju, fudbaler Korintijansa nije pod istragom * Međutim, i dalje se ne zna odakle posekotina na intimnom delu tela

Foto-kolaž: Facebook, Instagram/dimasf_10

Smrt mlade devojke Livije da Silve, nakon što je imala polne odnose sa fudbalerom Korintijansa Dimasom de Oliveirom, duboko je potresla javnost i izazvala određene sumnje, pre svega zbog činjenice da je imala četiri srčana udara i posekotinu od pet centimetara u vagini!

Brazilski mediji ističu da će autopsija definitivno utvrditi šta se to desilo i zbog čega je devojka imala fatalno krvarenje, dok sam Dimas navodno nije pod istragom.

U međuvremenu su mediji napravili rekornstrukciju tragičnog dana, gde se ispostavilo da je Livija najpre slagala oca koji je bio penzionisani vojni policajac.

Foto: Facebook

Oko 17.30 tog dana rekla mu je da sa prijateljima ide da gleda meč između Korintijansa i Sao Paula u obližnjem restoranu. Međutim, već je bila zakazala sastanak sa Dimasom koji je član U 20 tima Korintijansa.

Otišla je u zgradu u kojoj ovaj živi, a kamera na ulazu je pokazala da ju je Dimas sačekao i da su se zajedno popeli u stan. Fudbaler je u svedočenju naveo da nisu konzumirali alkohol i droge i da se Livija onesvestila tokom drugog polnog odnosa koji su imali.

Dimas je potom pozvao hitnu pomoć, dobio je instruckije kako da izvrši masažu srca, a ekipa je po dolasku u stan zatekla devojku sa srčanim zastojem. Pomerili su krevet, sproveli proceduru oživljavanja i uspeli su u tome.

Printskrin: Instagram/dimasf_10

U kolima hitne pomoći uspeli su da oktljučaju njen telefon putem otiska, a medicinska sestra je pozvala njenu porodicu. Bez košulje i dokumenata, Dimas je takođe ušao u vozilo.

Mediji pišu da je živa stigla u bolnicu i da je tamo doživela četvrti srčani zastoj. Krvarenje iz rane od pet centimetara je zaustavljeno tek po dolasku u bolnicu i nisu mogli da kažu šta je izazvalo povredu.

Livijin otac, Rubens Čagas Matos, sreo je fudbalera Korintijansa koji mu je ispričalo šta se desilo u stanu, a njih dvojica su se posvađali i pozvana je policija. Nesrećni čovek je tvrdio da Dimas nije "izrazio nikakvu zabrinutost ili osećanje" u vezi sa situacijom.

Takođe, napominje se da je Dimas još te noći hteo da napusti gradi ode za Minas Žerais. Već je imao kupljenu autobusku kartu za 23 časa.

(Telegraf.rs)