Partizan i Zvezda dobili sudije za Superligu Srbije, Srđana Jovanovića nema ni na jednoj utakmici u kolu!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je ko će deliti pravdu

Foto: MN Press

Otkako je počeo prolećni deo sezone u Superligi Srbije, sve su češća saopštenja i nešto sporniji momenti na utakmicama gde se s lakoćom sviraju penali, dok se neki i poništavaju. Dosta klubova je već izdalo saoptšenja, a novo kolo je donelo i novo delegiranje, koje je osvanulo na sajtu takmičenja.

Mnogo pažnje u svakom kolu privlače i utakmice Zvezde i Partizana, gde je verovatno i najteže da neko sudi, pogotovo jer se nalazi pod ogromnim pritiskom da ne napravi grešku.

Ovog vikenda sve fudbalske ljubitelje najviše zanima TSC-a i Crvene zvezde u Bačkoj Topoli, a tamo će glavni sudija biti Milan Ilić. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Nikola Antić, dok će na mestu četvrtog sudije biti Jovan Šegrt. U VAR sobi sede Marko Ivković i Nikola Đorović.

Partizan će ovo kolo biti domaćin i igraće protiv Železničara iz Pančeva, a tamo je kao prvi sudija postavljen Danilo Nikolić, dok će mu pomagati Milan Šutulović i Ivan Mikalački, dok je četvrti sudija David Matić. U VAR sobi će sedeti Milan Mitić i Milan Minić.

Zanimljivo je i to da nema Srđana Jovanovića, sudije koji je intervenisao na meču Radnik - Partizan i tražio da se pogleda VAR kod penala za Surduličane, a u ovom kolu ga uopšte neće biti među delegiranim sudijama.

Podsetimo, Zvezda je potom protiv ovog arbitra izdala i saopštenje.

(Telegraf.rs)