Neviđena svađa Savićevića i bivšeg igrača Partizana uživo u emisiji: "Pojma ti nemaš, ko tebe uopšte zna?!"

E. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Dejan Savićević i Dejan Petković Džaja su sukobili mišljenja na crnogorskoj televiziji

Foto: RTCG / Printscreen

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dejan Savićević imao je burno gostovanje na jednoj crnogorskoj televiziji, gde je imao mini "sukob" sa bivšim igračem Partizana, Dejanom Petkovićem Džajom sa kojim je i prethodnih godina umeo da "zarati" pred kamerama.

To je bio slučaj i ovog puta, pošto je Peković često umeo da kritikuje rad Fudbalskog saveza Crne Gore i dešavanja u tamošnjem fudbalu, što se naravno Savićeviću nije nimalo dopadalo.

I jedan i drugi su dovodili u pitanje kredibilitet onog koji je bio sa druge strane, a sve se zakuvalo onog momenta kada je Savićević spomenuo Mojaša Radonjića koji je bio selektor mladog tima Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

- A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gde je Mojaš igrao? - rekao je Savićević, na šta je ovaj odgovorio:

- Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost... - što je dodatno iznerviralo Savićevića.

- Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji!

- Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vredim više. To su milionski ugovori! - jasan je bio Džaja.

- Milionski ugovori? Ne verujem baš - rekao je Savićević, a onda je sve "eksplodiralo".

- Je l' ti znaš? Ja znam 100 puta bolje sve od tebe u Savezu - rekao je Savićević, a Džaja je tada besno reagovao.

- Ti pojma nemaš za te stvari otkad... - dobacivao je Petković.

(Telegraf.rs)