Srbija upoznala pravi “pakao” Dohe: Orlovi odradili najteži trening na Mundijalu

Važan meč igra Srbija protiv Kameruna ovog ponedeljka

Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je verovatno najteži trening otkako su došli na Svetsko prvenstvo, barem što se tiče vremenskih uslova.

Orovi su tek sada upoznali pravi pakao Dohe u kojoj je temperatura pred početak treninga( 11.30 po lokalnom vremenu) iznosila 31 stepen.

Koliko je bilo vruće u momentu kada su igrači krenuli da rade govori i uzdah Dušana Vlahovića koji se pre ulaska u krug uhvatio za vrat i rekao “auuuu, brate”, gestikulirajući na toplotu koja ih je čekala.

Video: Konferencija Srbije nakon meča sa Brazilom

Sve oči tokom treninga bile su uprte baš u Vlahovića, Sergeja Milinkovića Savića i Filipa Kostića, jer su pomenuti igrači imali određenih problema sa povredama.

Telegraf je već ranije javio da su i Kostić i Vlahović spremni za duel sa Kamerunom (ponedeljak, 11.00 časova), što dokazuju i prvi kadrovi sa treninga Orlova.

Nažalost, zbog TV prava i strogih pravila FIFA, ovaj i te kako zanimljiv trening nije smeo da se snima i bio je dozovoljen za posmatranje samo 15 minuta.

Za to vreme videli smo kratko zagrevanje i brzi prelazak u krug gde su fudbaleri igrali ševu. Već u prvom krugu ceh su platili Vlahović, Račić i Pavlović koji nisu uspeli da uzmu loptu saigračima do kraja.

Podsetimo, Srbija u ponedeljak juri prve bodove na Mundijalu u Kataru, u borbi za nokaut fazu, a selektor Dragan Stojković će se javnosti obratiti danas na konferenciji u 16.15.

(Telegraf.rs)