CSKA pronašao vrhunsku zamenu za Teodosića: Imaće mađioničara na pleju i naredne sezone! (VIDEO)

Španski plejmejker će zvanično nastaviti karijeru u Moskvi

CSKA iz Moskve će i naredne sezone imati mađioničara na poziciji plejmejkera, pošto će Miloša Teodosića zameniti sjajni španski reprezentativac, Serhio Rodrigez.

>>> Otkriven zanimljiv detalj u ugovoru Teodosića i Klipersa: Srpski košarkaš pristao na kompromis koji mnogi ne bi prihvatili

Ovu informaciju je zvanično potvrdio klub iz Moskve, a Rodrigez će potpisati dvogodišnji ugovor, sa opcijom da produži na još godinu dana. Nekadašnji MVP Evroplige iz sezone 2013/14, dolazi direktno iz NBA lige, iz Filadelfije, gde je postizao 7.8 poena i imao 5.1 asistenciju po meču.

Karijeru je počeo u Estudijantesu, a takođe je igrao za Portland, Sakramento i Njujork, pre nego što se vratio u Evropu u Real Madrid. Tu je tokom šest sezona igrao na neverovatnom nivou, igrao je tri finala uzastopno, uz osvojen trofej 2015. godine.

Prethodnih šest godina dirigent CSKA bio je srpski kapiten Miloš Teodosić, koji je karijeru nastavio u LA Klipersima, ali će ga zameniti igrač koji je sličan tip košarkaša, sa magijom u rukama za asistencije i odličnim šutem, pa je očekivano da se igra Moskovljana ne menja drastično.

Pogledajte neke od najboljih poteza Rodrigeza u NBA ligi.

(Telegraf.rs)