OGLASIO SE TEODOSIĆ POSLE ODUSTAJANJA OD EUROBASKETA: Kratko je pomenuo i fizioterapeuta Klipersa

Kapiten Orlova istakao da mu je žao što neće biti u mogućnosti da pomogne reprezentativnim saigračima

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati na Eurobasketu zbog povrede, a on se tim povodom obratio javnosti i istakao da mu je veoma žao što neće biti u mogućnosti da pomogne svojim reprezentativnim kolegama u Turskoj.

>>> Kladionice drastično promenile kvotu da Srbija osvaja zlato posle informacije da Teo ne igra na Eurobasketu (FOTO)

- Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije - poručio je Teodosić.

Kapiten Orlova je objasnio i zašto je fizioterapeut Klipersa bio u Beogradu.

- Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja.

- U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnost priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povređeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati.

(Telegraf.rs)