ODE BOGDAN, SADA PERO... Điđi Datome je uz jednu reč na srpskom ispratio Antića u Zvezdu! (FOTO)

Dirljivu i duhovitu poruku napisao je Italijan

Pero Antić drma evropsku košarku, malo ko je očekivao prelazak iz Fenerbahčea u Crvenu zvezdu.

Bio je Pero zadužen za šou u svlačionici, pa će nedostajati Điđiju Datomeu. Zato je Italijan rešio da se oprosti emotivnom porukom na Instagramu.

>>>Fudbaleri Zvezde delili karte navijačima, a klub izbacio novi motivacioni snimak za BATE (VIDEO)

>>>Nemamo pravo da se smatramo favoritima, ali znamo kako treba da igramo sa Italijom: Đorđević najavio mušku borbu! (VIDEO)

>>>Pero Antić se oglasio prvi put posle prelaska u Zvezdu!

- Ljudi, morate znati da svaki put kada sam pisao objavu poput ove, za Ekpea, Bogdana, ili bilo kakvu pozitivnu priču o nekoj osobi, životinji, gradu... Pero bi mi u roku od nekoliko minuta poslao poruku i napisao mi da sam lažov i da ne verujem ni u jednu reč koju sam napisao, već da to radim kako bih zabavljao ljude! Sada je na tebe red!

- I baš me briga da te zabavljam! Konačno nećeš zauzimati moje mesto u svlačionici, nećeš me povlačiti za bradu, nećeš seći moju divnu kosu, nećeš mi smetati dok čitam, nećeš zagađivati naše zajedničke prostorije, nećeš me pitati da te nosim do dvorane - pisao je Datome i nadovezao se.

- Ali... ima jedno 'ali'. Kakav si pobednik i neverovatan saigrač bio! Treninzi i putovanja neće biti isti bez tvoje beskrajne spremnosti da pričaš i rugaš se. Jedan si od najboljih saigrača koje sam ikad imao. Mnogo ćeš mi nedostajati - poručio je Datome uz "brate" na srpskom.

(Telegraf.rs)