DONČIĆ BIO BLIZU ZVEZDE: Otkriveni dosad nepoznati detalji borbe za potpis najvećeg talenta Evrope!

Predsednik crveno-belih je gostujući u emisiji Ćirilica otkrio da je klub vodio veliku bitku za potpis slovenačkog košarkaša

Luka Dončić je košarkaš o kome bruji čitava Evropa posle Eurobasketa u Istanbulu, gde je pomogao Sloveniji da dođe do istorijskog zlata. As Reala je na Evropskom prvenstvu pokazao zašto mnogi veruju da će biti 1. pik NBA drafta naredne godine.

>>> Koga to ljubi Luka Dončić? Ona je super seksi Slovenka i devojka na koju je ljubomorno hiljade tinejdžerki (FOTO)

On je i u Realu prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača, a takođe je poznato i da je navijač Zvezde. Kada je prethodne sezone bio u Pioniru na meču protiv crveno-belih dobio je na poklon i dres kluba, a čak je i tokom Eurobasketa izjavio da bi voleo da jednog dana završi karijeru u Zvezdi.

>>> Nikola Kojo isprozivao Srbe koji svojataju Dragića i Dončića: Sarkastično dao predlog i kako da prisvojimo Gasola i Šveda (FOTO)

Nebojša Čović je gosujući u emisiji Ćirilica otkrio da je malo falilo da pre nekoliko godina Zvezda dovede Dončića, ali je na kraju Real uspeo da ga odvede.

- Mi kako klub smo bili u tuči za Dončića. U to isto vreme smo imali obračun i kod Simanića. Mi smo uspeli kod Simanića, nismo uspeli kod Dončića. Otišao je tamo gde je otišao. Zvezdaška porodica i otac je igrao, ali... - konstatovao je Čović.

Pogledajte taj video na 46.42 u priloženom videu:

(Telegraf.rs)