Imamo tim koji može da pobeđuje: Partizan gostuje u Skoplju, a Nikolić veruje u trijumf! (VIDEO)

Košarkaši Partizana otputovali u glavni grad Makedonije na duel sa MZT-om

Crno-beli su spremni za početak sezone 2017/18. Rano jutros, prvi tim Partizana NIS je krenuo put Skoplja, na prvu utakmicu ABA j.t.d. lige u novoj sezoni.

Nakon premijere pred svojim navijačima u prijateljskom duelu protiv Fenerbahčea, crno-beli će u petak 29.09. od 20 časova igrati u Skoplju protiv MZT-a.

>>> Da nije malo rano za to pitanje? Obradović morao da reaguje posle Mutinog odgovora (VIDEO)

- Za nas je utakmica prvog kola jako važna, počinje novo takmičenje. Nismo se sto posto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta.

- Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeđuje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedu- istakao je trener crno-belih, Miroslav Nikolić.

Dvadesetogodišnji bek Partizana NIS, Vanja Marinković, započeće sutra svoju četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu.

- U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu.

- Ovo sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti, i iskustva Veličkovića i Čakarevića, možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplje - rekao je Marinković.

(Telegraf.rs)