Lazićeva izjava posle Makabija najbolje opisuje koliko Zvezdine igrače nerviraju priče da ne mogu da dobiju neizvesnu završnicu (VIDEO)

Kapiten crveno-belih bio je prezadovoljan posle pobede i konstantno je isticao važnost da je ona izvojevana u poslednjim sekundama meča

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić posle pobede nad Makabijem istakao je važnost trijumfa u neizvesnoj završnici.

Crveno-beli su slomili ''ponos Izraela'' u poslednjim sekundama meča, poenima Tejlora Ročestija, a zatim i odličnom odbranom u poslednjem napadu Makabija, da bi konačan rezultat postavio upravo Lazić sa linije penala, pogodio je jedno od dva za 87:84.

>>> Pričali su da smo najgori u Evroligi, a nama je mesto ovde! Feldin oštar posle pobede nad Ponosom Izraela (VIDEO)

- Izuzetno mi je drago što smo uspeli da dobijemo konačno u nekoj neizvesnoj završnici, najviše odbranom i koncentracijom da privedemo to kraju.

- Pored toliko utakmica koje smo izgubili od početka sezone u neizvesnoj završnici, ovo je bila sjajan meč za nas i čestitke celoj ekipi na pobedi. Hvala navijačima koji su nas nosili tokom cele utakmice i dali nam vetar u leđa da je privedemo kraju - rekao je Lazić posle meča.

- Ovo je važno za samopouzdanje, jer smo prethodne dve utakmice izgubili u neizvesnim završnicama, sada ćemo malo da se odmorimo i da se spremimo za novi ciklus utakmica koji je pred nama. Najbitnije je da tim raste iz utakmice u utakmicu - napominje kapiten crveno-belih.

Posle prvih poraza odmah su počele priče po društvenim mrežama i forumima da Zvezda ne može da dobije neizvesnu završnicu, da li su vas nervirale te priče?

- Sve vreme pričam koliko nam znači ova pobeda, te negativne priče na nas pozitivno utiču kao što može da se vidi - zaključio je Lazić.

(D. Uštević)