Semjuels opet napao Partizan: Gde mi je plata? Imam m... i neću da me gazite! (FOTO)

Ne smiruje se košarkaš sa Jamajke

Košarkaš Partizana Samardo Semjuels podigao je veliku buru objavama na Instagramu.

Prvo je napao trenera Miroslava Nikolića smatrajući da mu nije pružena prava šansa, a sada je potegao pitanje plate i svog učinka.

- Muškarci i žene lažu, brojke ne. Čekajte, pa prošle nedelje sam imao 17 poena i 11 skokova, a sada devet poena i sedam skokova za 17 minuta. I sad sam van forme. Neka neko to popravi, molim vas - napisao je ironični Samjuels, ali mu je nova objava bila još burnija.

>>>Partizanov centar obožava da se fotka polugo, a jedna Samardova slika će posebno šokirati Grobare! (FOTO)

- Dobro jutro svima, blagosloven sam jer sam dočekao još jedno. Čuvajte svoju sreću. Ratnik sam za porodicu i za one koji me podržavaju. Ovo mi je drugi tim ove sezone, možda sam ja problem? Još nisam dobio nijednu platu, a mene nazivaju problemom.

- Zamislite da igrate s osmehom, a ne dobijate platu. A na sve to vas još i ne poštuju... Mnogo volim košarku, ali moram da otkrijem još nešto. Loš sam čovek zato što imam mu** i ne dozvoljavam da iko ide preko mene. Imate jedan život i ako se ne borite za sebe, pregaziće vas. Koga da pitam za prvu platu? Ovo više nije zabava, nego posao - zaključio je Samjuels.

(Telegraf.rs)