Zvezda nikada nije ovako ponižena na kladionici pred jedan meč Evrolige kao sada pred Olimpijakos! (FOTO)

Olimpijakos apsolutni favorit u duelu protiv bratskog kluba

Bukmejkeri nemaju ni malo poverenja u tim Crvene zvezde pred gostovanje Olimpijakosu u 8. kolu Evrolige, koje je na programu u petak od 20.00. Posle bledih partija na poslednje tri utakmice u elitnom takmičenju, kladionice smatraju da je Olimpijakos apsolutni favorit za pobedu u Pireju, a kvota na crveno-bele je čak i ponižavajuća.

>>> Zvezda se žestoko pojačava: Đenka ubedio Kvinsija da se vrati, stižu i strani plej i centar!

Verovatno je na to uticala i dobra forma Olimpijakosa, koji je u odličnoj formi i na drugom mestu trenutno iza CSKA. U poslednjem kolu Olimpijakos je pobedio i šampiona Evrope Fenerbahče, i to na gostovanju u Istanbulu.

Zbog svega toga, bukmejkeri smatraju da je realna kvota na pobedu Olimpijakosa 1.12, dok kvota se kvota na Zvezdu kreće oko 6.5, a ide čak i do 7 u nekim kladionicama.

Tako nešto ne pamtimo da smo videli, jedino u prvoj Zvezdinoj sezoni u Evroligi.

Ovakva situacija mogla bi i da odgovara Zvezdi, koja se tradicionalno bolje snalazi kada joj se dodeli uloga autsajdera.

Ipak, Olimpijakos je jedini tim koji Zvezda nikada nije pobedila u Evroligi, a trijumf u trenutnoj situaciji u dvorani ''Mira i prijateljstva'' bio bi ravan čudu.

(Telegraf.rs)