Trener CSKA poludeo protiv Olimpijakosa, pa počeo da psuje na srpskom: Svi znamo kako priča naš jezik, ali nikada nismo videli ovako nešto (VIDEO)

Moskovski tim poražen je u Pireju i sada su ih Grci sustigli na tabeli, a Dimitris Itudis je bio posebno nervozan u jednom momentu što je i kamera zabeležila

Poznato je da Dimitris Itudis govori srpski perfektno i da često oduševi novinare u Srbiji kada god se pojavi i kada se na konferencijama ''otvori'' na srpskom jeziku.

Ipak, malo ko je očekivao i da psuje na srpskom, i to u mečevima koji nemaju mnogo dodirnih tačaka sa Srbijom. Naime, posle jedne loše odbrane njegovog tima, kada je Spanulis pogodio uz faul, Itudis je potpuno iznerviran počeo da psuje na srpskom jeziku.

Jasno je moglo sa usana da mu se pročita šta je hteo da kaže ''Idi u p... m..., idi u k...'' bio je samo deo reči koje je u tom trenutku izgovorio Itudis dok ga je kamera snimala.

Svakako da i psovanje na srpskom ima svojih prednosti, jer upravo na ovakvim mečevima, kada ga kamere snimaju u njegovoj rodnoj zemlji, mnogo je teže novinarima da protumače šta priča.

Imao je Itudis mnogo razloga za nezadovoljstvo, jer je njegov tim doživeo poraz na krju od 88:86! Vil Klajburn je na kraju promašio šut za pobedu u poslednjim sekundama.

U ekipi Olimpijakosa posebno se istakao Džamal Meklin sa 25 poena, 16 je postigao Spanulis, a 15 Papanikolau.

U redovima CSKA istakao se Serhio Rodrigez sa 23 poena, a 18 je dodao Nando De Kolo.

Posle 13 kola CSKA i Olimpijakos su na deobi čelne pozicije sa po 10 pobeda i tri poraza, ali tim iz Moskve ima bolji koš učinak.

(Telegraf.rs)