Alimpijević saopštio lošu vest pred Megu

Ognjen Dobrić "u autu" u narednih desetak dana

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju u zgusnutom ritmu utakmica, na red dolazi ABA liga i duel sa Megom u Sremskoj Mitrovici (ponedeljak, 18), pretposlednji za ovu godinu.

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević nema lepe vesti pred okršaj sa tradicionalno neugodnim rivalom, protiv koga neće moći da računa na Ognjena Dobrića.

Odlični krilni košarkaš koji je polako uhvatio dobar ritam povredio se na subotnjem treningu i čeka ga pauza od desetak dana.

To znači da ga neće biti ni za meč sa Armanijem u Evroligi, a trebalo bi da bude ponovo u pogonu za duel sa Žalgirisom 5. januara.

Zvezda u meč ulazi posle "duplog" evroligaškog poraza protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa, pa je pobeda imperativ za šampiona.

- Ekipa Mege gaji prepoznatljiv stil igre, sa poznatim sistemom trenera koji to odlično radi godinama. Mi ulazimo u ovu utakmicu posle nekoliko treninga i to je bila dobra situacija za nas, jer smo bili u prilici da to uradimo posle serije teških putovanja. Treninzi su nam bili neophodni i zbog uklapanja novog igrača Dilana Enisa. Utakmice sa Megom su tradicionalno zanimljive i to je nešto što će nas dodatno pozvati na opreznost. Rezultati u poslednjih nekoliko kola takođe pokazuju da moramo biti maksimalno oprezni u svakoj utakmici - poručuio je Alimpijević.

(Telegraf.rs)