Vujošević o skidanju imena Zvezde sa trofeja Kupa: Jednom je krađa pehara prošla nekažnjeno, pa će i ovo!

Bivši trener Partizana smatra da je skadnalozno što je neko skinuo ime Crvene zvezde sa trofeja

Bivši trener Partizana i sadašnji selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević oglasio se povodom skandala sa peharom Kupa Koraća.

>>> Lista trofejnih trenera Partizana jača je za ime Čanka: Vujošević ima više pehara od svih zajedno, a iza njega nije Obradović!

Posle finalne utakmice, neko je sa pehara skinuo pločice sa imenom Zvezde. Iako su one vraćene ekspresno, ostao je gorak ukus skandala koji potresa srpsku košarku i ne smiruje tenzije među dva najveća kluba.

- Skidanje pločica sa pehara Kupa Koraća je  jako ružno. Kao štoi je bilo ružno i ono što se dogodilo  2014. godine kada su navijači Zvezde oteli pehar i izgazili ga, pa je on posle prilično tajno vraćen u klub, da niko ne zna. Jednom kada je takvo ponašanje prošlo nekažnjeno, bilo je jasno da će proći ponovo - rekao je za list Danas, Vujošević.

On je dodao da je loše što se skreće pažnja sa uspeha Partiana

- Ne sviđa mi se što je umesto da se priča o dobrim igrama Partuizana, sad doško do zamene teze i priča se o ovom skandalu. Ja sam se jako obradovao pobedi Partizana, jer ma koliko je Kup devsatirano takmičenje, i jedna ekipa koja je bila u ozbiljnim problemima jezasluženo osvojila trofej.  Ne treba umanjivati uspeh Partizana zbog skandala sa pločicama - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs/Danas)