Alimpijevića iznerviralo pitanje novinara, trener Zvezde mu je odbrusio

"Novinar iz Subotice" postavio "nezgodno" pitanje strategu crveno-belih

Zvezda je izgubila i Zvezda je u nokdaunu pred četvrti meč serije finala sa Budućnošću, ali predaja je zabranjena reč u vokabularu igrača šampiona.

>>> Pogledajte kako je Lesor promašio zicer za pobedu Zvezde u Morači! (VIDEO)

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević poručio je posle drame i poraza u "Morači" da će ekipa uraditi sve da seriju vrati u Beograd na "majstoricu".

Prevashodno, Alimpijević je pohvalio ambijent u kom je odigran meč.

- Svaki sportista uživa u ovakvoj atmosferi, navijačima svaka čast, nosili su svoj tim. Međutim, nije atmosfera presudila. Sutra je novi dan, uradićemo sve da dobijemo meč i da na najteži mogući način dođemo do majstorice - kazao je Alimpijević, koji je upitan za suđenje, na šta je samo kratko rekao:

- Imam svoje mišljenje i kazaću ga nakon sezone.

Jedan meč je ostao Zvezdi da se "čupa" iz neprijatne situacije. Subota je "dan D" za trostrukog uzastopnog šampiona ABA lige.

- Pokazali smo nekoliko puta da možemo da nađemo put, uradićemo to i sutra i verujem da ćemo doći do meča odluke u Beogradu.

>>> Potpuno neočekivana izjava Džikića posle pobede nad Zvezdom

Šta je presudilo?

- Sve su utakmice na jednu loptu, da ne ulazim u detalje. Mi moramo da uradimo pravu stvar za sutra - da preguramo ovu noć na najbolji mogući način i uđemo spremni da vratimo seriju u Beograd.

Na pitanje da li je Budućnost sada u psihološkoj prednosti, Alimpijević je rekao:

- Zavisi kako gledate, da li je čaša do pola puna ili prazna. Oni su već viđeni pobednici, a mi se grčevito borimo za peti meč. Videćemo ko će da se izbori sa tim - rekao je trener Zvezde, koga je pitanje novinara iz Subotice "da li ste svesni toga da svi žele da se prekine dominacija Zvezde u ABA ligi izbacilo iz takta", pa je odreagovao burnije.

- Vi u Subotici mislite da svi više vole da Budućnost osvoji od Zvezde? Ja sam radio u Spartaku iz Subotice. Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? Ovo nije pitanje života i smrti - rekao je Alimpijević, pa pitao novinara za ime i prezime "da ga zapamti".

- Nema potrebe da se predstavljam, samo sam postavio pitanje - stigao je brzi odgovor "neznanca".

(Telegraf.rs)

Teme