Najluđa završnica NBA meča ove sezone: Tri trojke za 11 sekundi, košarkaš Baksa pogodio sa devet metara za produžetak! (VIDEO)

Boston, ipak, poveo u seriji protiv Milvokija na spektakularan način

Boston i Milvoki počastili su nas utakmicom za pamćenje u okviru prve runde doigravanja u istočnoj konferenciji završene pobedom Seltiksa posle produžetka rezultatom 113:107.

Videli smo jedan od najuzbudljivijh mečeva ove sezone, to je zapravo bio finiš regularnog dela meča za rubriku "verovali ili ne"!

Naime, u poslednjih 11 sekundi viđene su čak tri trojke, dve u rasponu od dve sekunde od kojih je jedna postignuta sa devet metara, za produžetak, iz ruke šutera Baksa Krisa Midltona.

Prethodno, Malkom Brogdon je pogodio prvu od tri pomenute trojke, za egal 96:96 na 11 sekundi pre kraja, potom je Teri Rožir, sekund i po pre isteka četvrte deonice, pogodio šut za tri, a gosti imali tek toliko vremena samo da ispale šut.

Posle tajm-auta, loptu je dobio Midlton, nije imao kud - digao se i pogodio trojku za muk u "Boston Gardenu" i produžetak u kome Baksi, ipak, nisu imali snage za potpuni preokret uprkos fantastičnim rolama Midltona (31) i Adetokumba (35).

Pogledajte triler završnicu utakmice.

Na drugoj strani, u odsustvu dvojice glavnih zvezda tima Irvinga i Hejvorda, komandu je pruzeo maestralni Tejtum, stao je na 19 poena, ali je upisao i 10 skokova i 4 asistencije.

Najefikasniji je bio Horford sa 24 poena, poen manje ubacio je Rožir, Moris je dodao 21, Braun 20...

Seltiksi su tako poveli 1:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Poslušajte intervju sa zvezdom Golden Stejta i NBA lige Kevinom Durentom koji je pričao za Telegraf.rs tokom gostovanja naše ekipe Sakramentu.

(Telegraf.rs)