Zvezda je partner Evrolige i nikakve pare to neće da promene! Čović otvorio nove terene uz oštru poruku

Crveno-beli otvorili terene u prisustvu visokih zvaničnika Evrolige

Košarkaški klub Crvena zvezda otvorio je renovirane terene na Malom Kalemegdanu.

Tim povodom, reč je imao i prvi čovek kluba Nebojša Čović, koji se posebno zahvalio svima od vlade republike Srbije do menadžmenta Evrolige, koji su uložili napor u saradnju i obnovu kultnih terena.

- Velika mi je čast zbog predstavljanja renoviranih terena, oni su istorija srpske i jugoslovenske košarke. Ovde je ona pokrenuta zahvaljujući patrijarsima košarke, Nebojši Popoviću, Aci Nikoliću, Šaperu i Stankoviću - rekao je Čović.

- Oni su rekli da ćemo biti prvaci sveta i bili smo prvaci sveta, mi smo mnogo toga uneli u evropsku i svetsku košarku. Što se tiče Crvene zvezde, naša misija je ispunjena, i Evroliga je došla sa završnim turnirom u Beograd - poručio je Čović, a onda zaključio:

- Zvezda je pokazala da smo strateški partneri sa Evroligom, nisu samo pare i ne znam kakva obećanja najznačajniji. Veliko je zadovoljstvo biti na ovakvom nesvakidašnjem mestu u Evropi.

Aludirao je Čović na Zvezdin poraz u finalu ABA lige od Budućnosti, pošto u klubu sa Malog Kalemegdana vlada revolt i stav da je podgorički tim uz veliki pritisak uspeo da dođe do rezultata.

VIDEO - Incidenti sa utakmice Crvena zvezda - Budućnost

(Telegraf.rs)