Veseli za Telegraf o kidanju obruča u Areni: Mislio sam da ću biti kratak... (VIDEO)

Čeh prokomentairsao najbolji potez završnog turnira

Zakucavanje Jana Veselog obeležilo je prvo polufinale Evrolige fajnal-fora između Fenerbahčea i Žalgirisa, Čeh je brutalno "posterizovao" direktnog čuvara Brendona Dejvisa i moćno prikucao loptu u koš.

Definitivno, bio je to potez koji je donekle okrnjio borbeni moral Litvanaca u tom trenutku, mada je aktuelnom prvaku Evrope bilo potrebno još mnogo napora da slomi otpor odličnog tima Šarunasa Jasikevičijusa.

>>> Kori Higins odgovorio Veselom: Zversko kucanje lidera CSKA protiv Reala! (VIDEO)

Posle meča pričali smo sa Veselim koji je doprineo plasmanu u finale Evrolige sa osam poena i tri skoka.

- Prolazak u finale je veliki uspeh za njih, stavrno su se borili od prvog do poslednjeg sekunda, odlučilo je možda naša veća borbenost i koncentracija - sumirao je kratko Čeh u kamere Telegrafa.

Nezaobilazno pitanje bilo je o zakucavanju koje je mnoge u Areni ostavilo u neverici. Delovalo je da će Čeh biti "kratak" da se izvije preko Dejvisa, međutim...

- Dobro je ispalo, i ja sam mislio da sam kratak, ali je dobro ispalo - sa zadovoljnim osmehom konstatovao je Veseli potez koji je obeležio meč.

POGLEDAJTE KUCANJE VESELOG O KOJEM SE PRIČA

Real ili CSKA?

- Uopšte ne razmišljam ko će biti u finalu, znam samo da će biti teška utakmica sa kim god da igramo. Treba se odmorimo večeras i spremimo se sutra za nedelju.

Veseli nije imao sreće da se sa Partizanom pre osam godina u Parizu plasira u finale, sada mu je to pošlo drugi put zaredom u "njegovom" Beogradu.

- Nikad nisam razmišljao da ću ikad igrati fajnal-for u Beogradu, srećan sam što sam ovde, ali ono što pričam svima, nismo došli da lutamo u Beogradu, da se viđamo ne znam s kim... Treba da se fokusiramo na naš posao, jedan deo smo odradili, sad da se  fokusiramo za nedelju.

POSLUŠAJTE I ŠTA JE VASA MICIĆ REKAO POSLE PORAZA OD FENERBAHČEA

(Saša Grujović)