Gospodska izjava Željka Obradovića posle poraza od Reala u finalu Evrolige!

Srpski stručnjak oduševio komentarom utakmice

Gospodski, nema šta! Upravo tako se Željko Obradović poneo prema Realu, nakon što je njegov Fenerbahče izgubio od ''kraljevskog kluba'' u finalu Evrolige.

Prilikom sumiranja prvih utisaka, srpski stručnjak se dotakao igrača Reala koji su bili povređeni tokom sezone.

- Iskoristio bih priliku da čestitam Realu na tituli. Znam koliko problema su imali tokom sezone sa povredama i drago mi je što su titulu osvojili igrači koji su se oporavili. Znam šta to znači za njih - rekao je Obradović i nastavio:

- Što se tiče samog meča, presudili su neki detalji. Naša odbrana nije bila na nivou, ali smo imali i lako promašene zicere. Sve je to uticalo konačan rezultat. Čestitam svojim igračima, jako sma ponosan na njih zbog svega što su uradili. Nije bilo lako doći u finale posle promena koje smo imali u timu. Želim da se zahvalim velikoj podršci navijača Fenerbahčea. Pratili su nas gde god da smo igrali.

Zatim je nastavio:

Moramo da analiziramo šta je potrebno da bi ponovo bili na F4. Motivacija igrača nije bila na velikom nivou. U drugom poluvremenu nismo imali ni koncentraciju. Igrači Reala su lako prolazili, pogotovo Kozer. Imali smo zatim priliku da se vratimo u meč zahvaljujući nešto manjoj petorci.

- Hvala Evroligi što je dovela F4 u moju zemlju, u Beograd. Nadam se da će biti prilike da se ovakvo nešto ponovi, jer je organizacija bila sjajna.

(Telegraf.rs)