Malkolm Dilejni opet zapalio Delije pričom o Zvezdi, usput je prozvao Pešića zbog treninga!

Amerikanac je pravi zavisnik od Tvitera i koketiranja sa navijačima

Već godinama je Malkolm Dilejni želja navijača Crvene zvezde, koji ne propuštaju priliku da ga na Tviteru prizivaju.

Ovog leta se mnogo licitira sa imenima klubova, Dilejnija su mediji selili u Efes, što je on demantovao prozivkom na društvenim mrežama, rekavši da ovaj klub ima samo 10 navijača.

Prizivali su ga navijači Efesa, zatim i Barselone, čiji su fanovi poručili da će popričati sa Svetislavom Pešićem uz poruku da bi mogao da trenira samo popodne.

- Njah, Pešić ima dva treninga dnevno čak i kada je u toku plej-of - našalio se Dilejni podsećanjem na strogost i disciplinu koja vlada kod našeg stručnjaka.

Onda su ga navijači Zvezde pecnuli posle tvita u kom je poručio da voli nove izazove, porukom dobrodošlice u klub, što je on objavio.

Nema sumnje da mu je Zvezda neostvarena želja, pošto je i u NBA pričao samo o Beogradu kada su ga pitali za evropsku košarku.

- Hmm.. šta je bilo najluđe što sam video tamo? Nikada nisam bio u situaciji da osetim pretnje jer FIBA dosta dobro reguliše situaciju sve vreme dok sam igrao u Evroligi. Ali, kada sam igrao u Beogradu, u Srbiji, tamo sam naišao na najstrastvenije navijače koje sam video u životu. Ti navijači Zvezde su ekstremni. Za njih je to život ili smrt! Igrajući u areni pred 23.000 takvih ljudi je prilično težak zadatak - opisao je novobeogradski pakao sjajni američki košarkaš.

VIDEO: Šta košarkaška legenda kaže o pobedi vaterpolista

(Telegraf.rs)