Voditeljka pozvala Srbe da glasaju za Jokića, oni brutalno odgovorili: Dobiće glas kad bude igrao za reprezentaciju

Ne praštaju Srbi eskiviranje reprezentacije centru Denvera

Denveru je, izgleda, mnogo više stalo da se Nikola Jokić pojavi na "ol-staru", nego Srbima koji prate košarku i nastupe naših igrača u najjačoj ligi na svetu.

To se može zaključiti i na osnovu apela voditeljke Denverove televizije keti Ving, koja je uputila poruku Srbima da u većem broju glasaju za svog sunardonika, a dobila je odgovore koje u najmanju ruku nije očekivala.

- Prema guglu, u Srbiji živi sedam miliona ljudi, ispunite svoju dužnost i glasajte da Nikola Jokić bude "ol-star" - napisala je Keti.

Na njen poziv Srbima, povela se živa rasprava o tome da li bi trebalo da se glasa za Nikolu.

Nije mali broj onih koji misle da "tu dužnost" ne treba ispuniti iz jednog jedinog razloga - Jokić se nije odazvao pozivu selektora Srbije Đorđevića za prethodno Evropsko prvenstvo.

Očigledno je da mnogi navijači to nisu oprostili bivšem centru Mege, pa ga uslovaljavaju - dobiće glas tek kada bude igrao za reprezentaciju.

Do tada - ništa.

Takav stav preovladava na "lajni", ali naravno da je i veliki broj onih (među 124 komentara), koji su rekli da će iz sveg srca glasati za Nikolu.

Osvojio je srebro za Srbiju, zar se niko ne seća Olimpijskih igara? I da li iko razume da mu je potreba reprezentativna pauza da bi postao bolji NBA igrač kao i ostali NBA igrači koji su preskakali obaveze u reprezentaciji SAD...  - začinio je raspravu kontra argumentima korisnik tvitera pod imenom "Michael Ray Birdsall".

I na ovom uzorku jejasno da Jokić nema poptunu podršku iz Srbije, koja će mu biti odana do kraja tek kada joj bude posvetio vreme koje u psolednjih godinu dana posvećuje Denveru.

VIDEO: Pogledajte šta je jedna devojčica poželela od Deda Mraza

(Telegraf.rs)