Bogdanović odličan, Marjanović i Teo zaboravljeni: Sakramento poražen u kalifornijskom derbiju! (VIDEO)

Klipersi "beže" dve poebede Kraljevima u konkurenciji za plej-of

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju Los Anđeles Klipersima 122:108 u direktnom duelu za mesto u plej-ofu. 

Duel dva tima praktično je rešen posle prve deonice koju su Klipersi dobili 34:21. Posle tog početnog vođstva Kraljevi nisu mogli da se oporave do kraja, iako su do krajauspeli da se saberu i gledan opo četvrtinama odigraju mnogo bolje i ubedljivije. Na 4 minuta do kraja, uspeli su da priđu na -9, ali su domaći brzo "dodali gas" i serijom koševa ponovo uspostavili veliku razliku vrednu pobede.

Presudilo je "neiskustvo" ishitreni šutevi i slabija odbrana koja je i ovog puta skupo koštala goste.

U poraženom timu Bogdan Bogdanović je postigao 19 poena i bio je drugi strelac ekipe, Nemanja Bjelica je kao starter odigrao nešto slabije i postigao 3, dok je najefikasniji bio Foks sa 21 poenom.

Sa druge strane, Marjanović nije ulazio u igru, a Miloš Teodosić nije bio ni na klupi, a najefikasniji bio je Harel sa 25 poean, dok je Tobijas Haris dodao 18.

Posle novog poraza Kingsi su van zone koja vodi u plej of, a ispred njih su Lejkersi, i Klipersi koji zauzimaju 8. mesto koje vodi dalje.

VIDEO: Bogdan Bogdanović o savetima koje je dobio od Jokića

Standings provided by Sofascore LiveScore

VIDEO: Grobari Ontario dočekali Bogdana Bogdanovića u Torontu pesmom

(Telegraf.rs)