ZVANIČNO! Jaramaz potpisao za Partizan! Oglasio se njegov klub i otkrio detalje o pozajmici (FOTO)

Zvanično je! Ognjen Jaramaz među crno-belima

Ognjen  se posle igranja za mlađe kategorije Partizana vratio u klub po prvi put kao senior, došao je na pozajmicu, jer ima ugovor sa San Pablo Burgosom na još godinu i po dana.

U Španiju je otišao iz prošlog jula i od tada nije igrao konstantno što je i bio razlog za, makar privremeni, povratak u Srbiju.

- Bila je velika čast biti deo San Pablo porodice, veoma sam zahvalan na podršci koju smo primili od navijača i ljudi u Burgosu, ali je na kraju za mene kao igrača bilo najbitnije da redovno igram.

- Zbog toga sam odlučio da je najbolja opcija da igram za Partizan. Doživeo sam ovde lepe trenutke, imao sam priliku da steknem iskustvo što je vrlo važno za karijeru ubuduće.

- Sreo sam divne ljude sa kojima sam radio, a Burgosu želim svu sreću ovog sveta do kraja sezone. Pratiću ih vrlo pomno - naveo je Jaramaz.

Srpski igrač je odigrao samo 18 utakmica za San Pablo koji se takmiči u ACB ligi, dobijao 14 minuta na parketu i imao prosečno 6,4 poena i 4,6 indeks. Njemu je od starta bila na raspolaganju opcija da se dogovori i vrati u neki tim iz svoje zemlje.

I Partizan je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je Jaramaz njihov novi košarkaš i da će zadužiti dres sa brojem 10.

Tako sada Jaramaz sjedinjuje snage sa Radetom Zagorcem, Nikolom Jankovićem i ostalim saigračima u borbi, prvo za Kup Koraća, a potom i za ABA ligu i Superligu Srbije.

VIDEO - Partizan odigrao meč sezone i razbio Budućnost u grotlu Pionira

(Telegraf.rs)