OVO NEMA NIGDE! Najveće kvote na Renfroa i Reglenda, neviđene igre na derbi i specijal samo za tebe

Ovaj vikend je pravi praznik sporta za sve fanove u regionu jer se dva Večita derbija igraju u subotu i nedelju. Prvo će na stadionu "Rajko Mitić" snage odmeriti fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, a onda nas u nedelju očekuje i košarkaški derbi u hali "Aleksandar Nikolić"

Foto: Marko Jovanović

00A upravo je košarkaški derbi šansa da na tiket staviš stvari koje nikada ranije nisi mogao! Kladionica Meridian je spremila sjajan specijal na ovaj meč! Kvota da će Crvena zvezda postići preko 100 poena je 25, a ista igra na crno-bele će ti dati kvotu 40!

Tu su i dueli najboljih igrača na oba kraja terena! Možeš na svoj tiket da staviš opkladu na to ko će imati više asistencijan - Reglend ili Renfro! Tu su i kvote na duel skakača - Odža i Lendejla, a Markus Pejdž je blagi favorit u odnosu na Bilija Berona kada je broj poena u pitanju.

Foto: Marko Jovanović

Prethodni derbi su obeležili šutevi za tri poena - a naravno da su i oni u ponudi. Zapravo ponuđene su granice za oba tima kada su u pitanju šutevi sa slobodnih bacanja, za dva i za tri poena. Recimo ukoliko se kladiš da će Zvezda trojke šutirati preko 36.5 odsto - dobićeš kvotu 1.90, a ista kvota te čeka ukoliko smatraš da će Partizan za 2 šutirati preko 57.5 odsto.

Što se samog ishoda utakmice tiče Crvena zvezda je ogroman favorit, što je odlična vest za sve navijače Partizana! Kvota 3.25 na pobedu crno-belih iz njihovog ugla ne sme da se propusti!

U standardnoj ponudi na ovaj meč Meridian je ponudio čak i prelaze, pobedu sa 10 i više poena razlike za oba tima i klađenje na ishod prve četvrtine! A znamo da oni koji se klade najviše vole poene igrača! E osim toga Meridian je spremio i klađenje na indeks svakog od igrača sa derbija!

(Telegraf.rs/ PR)