Bosanska glava načisto poludela: Nurkić "divljao" protiv Oklahome, "prljavo" startovao na Vestbruka, Džordža udario glavom (VIDEO)

Prenervozan je bio Jusuf, sudije ga isključile pred sam kraj regularnog dela vrlo napetog meča

Centar Portlanda Jusuf Nurkić bio je naoštren za Oklahomu koja je gostovala Trejlblejzersima, dva puta je ušao u klinč sa prvim zvezdama Tandera Vestbrukom i Džordžom, pa je meč završio pre kraja posle isključenja. 

Ostali su neki neraščišćeni računi od ranije između Vestbruka i Portlanda, tenzija je bila sveprisutna, a sve je to najviše uticalo na Nurkića koji je prvi bacio "varnice" kada je krajnje nesportski s leđa sapleo Vestbruka, a ovaj mu nije ostao dužan.

Posrnuo je kombo bek gostiju posle starta Nurkića, pa se pridigao i "bodičekom" oborio bosanskohercegovačkog centra na parket. Obojica su zaradila tehničke greške, a sve je eskaliralo u završnici.

Kulminacija napete utakmica usledila je u poslednjim sekundama, i ponovo je Nurkić bio u centru pažnje. Pri vođstvu gostiju 113:111 Lilard je promašio za egal, Nurkić se dokopao lopte, međutim Džordž ga je faulirao.

Nije se to dopalo Jusufu, pa je krenuo i na Džordža, i to glavom, zbog čega je zaradio drugu tehničku, automatski i isključenje, ostavivši drugove na cedilu, a ovi u dodatnih pet minuta pretrpeli poraz.

Pogledajte i tu situaciju, posle koje je Aminu sa dva penala izborio produžetke za Portland.

VIDEO: Lebron Džejms posterizovao Jusufa Nurkća

Veoma važan meč u Evroligi igraju danas (18.30) Efes i Barselona. Direktan duel za 4. mesto i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Barselona

(Telegraf.rs)