Pitam u restoranu gde je hleb, kažu sedi Maraja Keri pored tebe! Ma kakva Maraja, daj hleba gladan sam kao pas!

Sitnica koja život znači

Bivši srpski košarkaš, sada poljoprivrednik Darko Miličić prisetio se jedne od epizoda iz svoje NBA karijere kada je otišao u ekskluzivni restoran samo da bi shvatio da će i za hiljade dolara ostati gladan.

- Odvedu me u kineski restoran gde se čeka pola godine da bi se dobila mesta i gde večera košta deset hiljada dolara. Pitam gde je hleb, kažu mi: Darko ne služi se ovde hleb. Sedi svetska zvezda pored tebe, čoveče, Maraja Keri.

Ma kakva Maraja , daj hleba gladan sam kao pas. Bolje da sam jeo one burgere nego te splačine - kazao je Darko Miličić u emisiji Goli život.

On je u istoj emisiji ispričao i zašto mu Amerika nije prijala kao sredina, te da nije mogao da se načudi tamošnjem mentalitetu ljudi.

Mnogi od igrača sa kojima je igrao u Detroitu, Orlandu, Memfisu, Minesoti, Njujorku i Bostonu primali su milione dolara za svoje igre u NBA klubovima, ali kada se plaćao račun u restoranu, siće je uvek bilo u novčaniku.

Goreće večeras (20.45) u Milanu, gde se Armani i Panatinaikos sastaju u direktnom okršaju za četvrtfinale Evrolige. Kec je 1,60, a pobeda zahuktalih Zelenih nosi kvotu 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani - Panatinaikos.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)