ABA liga kaznila Budućnost i prazni Moraču pred 4. meč sa Zvezdom (VIDEO)

Najverovatniji epilog je da će samo deo tribina biti zaključan

Četvrti meč finalne serije ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igraće se bez publike ili barem jednog dela, nezvanično saznaje Telegraf!

Čelnici ABA lige odlučili su da isprazne Moraču zbog nereda domaćih navijača u trećoj utakmici, kada su prekršili sisajset košarkaški propisa, međutim, dvorana neće biti u potpunosti ispražnjena već samo jedan deo.

Podsetimo, domaći igrači su najpre prilikom zagrevanja ulazili na teren i pljuvali igrače Zvezde, zatim su Majkla Odža gađali loptom, potom i čelnike crveno-belih šrafovima i ekserima, da bi početkom druge deonice utakmica bila i prekinuta zbog napada na klupu Zvezde.

Osim pražnjenjem Morače, Budućnost je i novčano kažnjena za lošu organizaciju utakmice.

Podsetimo, četvrti meč na programu je u petak od 19.00 časova i u slučaju pobede Zvezda će osvojiti ABA ligu. Crveno-beli trenutno vode sa 2:1 u seriji.

Prsten za Zvezdu ili majstorica? Večeras (19.00) će pasti odluka u uzavreloj atmosferi u Morači. Kvota da će Budućnost poravnati na 2:2 u seriji je 1,70, a na pobedu Zvezde 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Crvena zvezda

Mnogi zvezdađi očekuju da večeras u Morači čovek odluke bude Kej Si Rivers. A kvota da će Amerikanac dati više od 12,5 poena je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na broj poena igrača u finalu ABA lige

(D.U./Telegraf.rs)