Pogledajte novi izlazak košarkaša Budućnosti na parket: Pionir je proključao kao nikada! (VIDEO)

Utakmica će kasniti čitavih sat vremena, ali je na kraju postignut dogovor

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti se ipak nastavlja, nakon što je čitavih sat vremena odložena zbog skandala koji su napravili navijači crveno-belih, koji su napali Podgoričane čim su izašli na parket da se zagrevaju.

Došlo je do napada i gađanja raznim predmetima. Budućnost je iz svlačionice poslala saopštenje da su gađani čak i metlama, a na parketu su bile i stolice i topovski udari. Jedan navijač je hteo i fizički da se obračuna sa Petrom Popovićem, koji je pljunut, a zatim je uzvratio istom merom.

Posle toga je ekipa Budućnosti otišla sa terena i nisu izašli na teren skoro čitav sat. Navijači Zvezde su ih provocirali da izađu zaboravljenim narodnjakom, a ubrzo se i to dogodilo, pa će meč biti nastavljen.

Čim su se košarkaši Budućnosti pojavili na parketu, usledila je salva zvižduka, a ubrzo je usledio i strašan huk sa tribina. Podrhtavao je Pionir, pa nema sumnje da će igračima Budućnosti biti kao u paklu.

Podsetimo, i sportski diretkor i kapiten Zvezde, kao i predsednik Nebojša Čović apelovali su na navijače da se smire i da ne ubacuju ništa na parket, kako bi meč mogao da počne.

VIDEO: Skandal u Pioniru, navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

VIDEO: Čović sišao među navijače i smirivao ih

VIDEO:  Evo gde se vratio huligan koji je napao košarkaše Budućnosti

(Telegraf.rs)