Oglasio se i ministar policije Crne Gore, zbog sina koji je pljuvao Zvezdine košarkaše: Žao mi je, ponela ga navijačka strast, sport je tu da nas sve zbližava

Smiruje strasti Mevludin posle ispada Amara

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić rekao je da žali što je njegov sin najvijačku strast na utakmici Budućnost - Crvena Zvezda u Podgorici izrazio na nesportski način. Amar Nuhodžić je, zajedno sa još desetinom navijača iz prvih redova, vređao i pljuvao košarkaše iz Beograda, što je zabeleženo i kamerom, pa se i on brzo izvinio zbog svog postupka, a to je sad učinio i njegov otac.

- Iako je punoletan i sam snosi odgovornost, žao mi je što je navijačku strast u jednom momentu iskazao na nesportski način. Ja to ne podržavam. Ali svestan je da to nije trebalo da uradi, on se izvinio - rekao je Nuhodžić za RTCG.

Ministar policije Crne Gore kaže da bi iz svega što se desilo u pet mečeva finalne serije ABA lige u Podgorici i Beogradu, trebalo da se izvuče poruka da sport treba da zbližava ljude, a ne da svađa i razdvaja.

- Posebno ne nas u regionu, koji smo najblliži jedni drugima. Tome bi svi trebalo da damo doprinos - kazao je on za RTCG.

VIDEO: Napad i pljuvanje navijača Budućnosti na košarkaše Zvezde u Podgorici

(Telegraf.rs)