Matić u Vrelu, ostali na Ibici, Mikonosu i Dubaiju: Pršte lokacije za odmor naših sportista! (FOTO)

Posle naporne sezone, potrebno je punjenje baterija

Golman fudbalske reprezentacije Marko Dmitrović je odlučio da odmor provede u omiljenom letovalištu srpskih fudbalera - Dubaiju.

Nagradio je sebe Dmitrović atraktivnom lokacijom posle uspešne sezone u Primeri, usput se ustalio u reprezentaciji, a nije kaskao ni Uroš Spajić za njim.

Sergej i Vanja Milinković Savić su se opredelili za letovanje na Balearima. Sergej je objavio fotografiju sa na ostrva Formentera koje je u blizini Ibice, dok je njegov brat Vanja Milinković Savić podelio sa ostalima fotografiju sa Ibice.

Tadija Dragićević i njegov brat blizanac Strahinja, tradicionalno su na Mikonosu sa svojim lepšim polovinama. Sa druge strane, Bogdan Bogdanović se uželeo naših prostora, pa je skoknuo do Bara na kamp Nikole Vučevića, sada se sprema za svoj, koji će održati u Beogradu narednog vikenda.

Uroš Spajić je sa lepšom polovinom otputovao u Tursku

Zanimljivo je da ima sportista kojima nije dosadila Antalija, iako su često tu boravili na pripremama. Nemanja Matić ipak ne može bez Uba i Vrela, pa je sa drugarima opikao partiju basketa na lokalnom terenu.

(Telegraf.rs)