Denver kešira 30 miliona za ol-stara, stub odbrane ostaje u Nagetsima

Denver ostaje na okupu, a možda će biti još jači naredne sezone!

Menadžment Denver Nagetsa odlučio je da zadrži Pola Milsapa još jednu, poslednju sezonu ugovora po kom će iskusni krilni centar zaraditi 30,3 miliona dolara u sezoni 2019/2020.

Ovu informaciju objavio je Adrijan Vojnarovski, poznati košarkaški insajder u NBA. Milsapu će ovo biti treća sezona u Denveru.

U prethodne dve je nekolko puta mučio muku s povredama, ali i bio vitalan deo odbrane Nagetsa kojima je pomogao da se dokopaju plejofa gde su u polufinalu Zapada ispali od Portlanda.

Nagetsi će uprkos skupom ugovoru Milsapa i Nikole Jokića (skoro 150 miliona na pet godina), imati još 9,2 miliona na raspolaganju za pojačanja i biće ispod granice poreza na luksuz.

To su posebno dobre vesti jer su glavni igrači ekipe na okupu (uz Jokića i Milsapa su tu i Heris i Marej), a za Nagetse će možda ove sezone zaigrati i potencijalno odlični pikovi Majkl Porter Džunior i Bol Bol.

Zbog svega navedenog i činjenice da će Golden Stejt biti oslabljen povredama, a verovatno i odlascima, Vojnarovski veruje da Denver može da se takmiči za titulu osvajača Zapadne konferencije dogodine.

VIDEO - Jesu li Jokića ikada zvali Zvezda i Partizan i kako ga je Miško doveo u Megu

(Telegraf.rs)