Na pomolu "atomska bomba" u NBA? Lenard i Durent u istoj ekipi!

Ako razgovori njih dvojice urode plodom, snovi mnogih navijača u Los Anđelesu ili Njujorku bi uskoro mogli da postanu java

ESPN je javio da se Kevin Durent sastao sa najboljim igračem nedavnog NBA finala i da su razgovarali o mogućnostima za igranje u istom timu.

Dve su opcije realne za tako nešto. Prva su Los Anđeles Klipersi koji decenijama kubure sa rezultatima, dok su druga Njujork Niksi koji nemaju nijednu pravu zvezdu u ekipi, a godinama "lutaju" i u trejdovima i na draftu.

I jedni i drugi imaju pozamašan "cap space", odnosno novca u seleri kepu da dovedu po dva igrača superstar kalibra.

Pitanje je koliko bi Kavaj Lenard imao strpljenja da čeka povratak Durenta na teren, pošto je Ahilova tetiva najgora povreda u košarci, dok je drugo veliko pitanje kakav će se Durent biti i kada se vrati.

Kandža će razgovarati narednih dana sa Lejkersima, Klipersima, Niksima i Toronto Reptorsima, dok Durent ima nešto drugačiji izbor. Pored dve navedene ekipe gde bi mogao da se upari sa Lenardom, Durent će pregovarati i sa Voriorsima za koje igra i sa Bruklinom.

Ovo poslednje bi moglo da mu bude primamljivo jer bi se onda verovatno našao u istom timu sa Kajrijem Irvingom, koji po glasinama iz Amerike na leto ide u Netse.

Da podsetimo, Kavaj Lenard je ove godine osvojio svoj drugi šampionski prsten u NBA ligi i prvi sa Toronto Reptorsima, koje je vodio do njihovog prvog trofeja Lerija O'Brajena u istoriji franšize iz Kanade.

VIDEO - Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)