Zvezda izbacila sve detalje o sezonskim: Delije mogu da gledaju Evroligu za 330 dinara po utakmici!

Povoljne karte čekaju najbrže!

Foto: Marko Jovanović

KK Crvena zvezda izneo je precizne detalje o prodaji sezonskih ulaznica, koja će početi u ponedeljak u 10 časova u klupskim prostorijama.

- Nakon izuzetno uspešne pretprodaje koja je tokom leta donela izuzetan odziv zvezdaša, vreme je za nastavak kampanje u sezoni jubileja 75 godina postojanja kluba. Zato je simbolika kampanje očigledna i vrlo jasna - Zidine Malog Kalemegdana, naše tvrđave i jubilej kluba, 75 godina postojanja naše Crvene zvezde - navodi klub.

- KK Crvena zvezda cenama ulaznica u prodaji, posebno paketa Evroliga Nivo 400 koji košta samo 5000 dinara za 15 mečeva u "Štark Areni” (330 dinara po utakmici) želi da omogući svima da bodre svoj klub iz najveće hale na Balkanu, ali i da naprave ambijent koji niko nema u Evroligi i po čemu je Crvena zvezda jedinstvena u ovom takmičenju - dodaje se.

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u dvoranama Štark Arena i Aleksandar Nikolić u Evroligi, ABA ligi i KLS-u, a dodaje se da će u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti odigrane dve utakmice Evrolige, protiv Barselone i Zenita. Takođe, posle rekonstrukcija, obe dvorane imaće i parking mesta za posetioce.

Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda je iznela i dodatne tehničke informacije u vezi sa prodajnim mestima, radnim vremenom i načinom plaćanja, što možete pročitati ovde.

VIDEO - Konferencija Đorđevića pred početak Mundobasketa: Evo zašto nema Bjelice

(Telegraf.rs)