Zahvalan sam navijačima na dočeku, uvek sam tu za Zvezdu! Pešić veruje u crveno-bele!

Trener Barselone oduševljen je dočekom u hali Pionir

Foto: Marko Jovanović

Trener Barselone, Svetislav Pešić, istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom (73:65) da je zahvalan navijačima na dočeku u Pioniru. Pešić je bio trener Zvezde u dva navrata 2008/09. i 2011/12. kada je predsednik postao Nebojša Čović.

Navijači nisu zaboravili njegov rad u Zvezdi i pozdravili su ga srdačno, a on je dobacio da je tu za Zvezdu.

Video: Pešić pohvalio Zvezdu i oduševio se dočekom navijača

- Zvezda je odigrala odlično prvih 20 minuta, posebno u odbrani. Igrali su sve jedan na jedan, uzimali sve ničije lopte borili se. Na sreću po nas igra se 4 puta 10 minuta pa smo uspeli da objasnimo igračima u nastavku šta da rade. Uspeli smo da se vratimo i da pobedimo na ovako teškom terenu - kazao je Pešić.

Foto: Marko Jovanović

Na pitanje šta misli o dočeku navijača trofejni trener je rekao:

-  Ja sam toliko zahvalan, kad te komšija ceni, onda znači da vrediš. Kako da kažem, baš mi je drago što su me tako pozdravili i ja sam uvek tu kad treba nešto da se uradi za Zvezdu. I dalje sam ja sto posto tu, pratim šta se dešava i Zvezda je na pravom putu.

Foto: Marko Jovanović

- Sad su izgubili neke utakmice, ali to je sastavni deo sporta, Mi ponekad preterujemo u svemu. Ekipa ima karakter, pokazali su to na ovoj utakmici, kao i protiv Fenerbahčea, i Makabija kada su se vratili, sve bi se okrenulo da je Beron pogodio tri poena, ali pogodiće jednom.

- Početak je sezone, mi smo u oktobru mesecu, a  znate koliko traje sezone 10 meseci, a mi smo u prvom - rekao je Pešić i dodao:

- Zahvalan sam kako me jee publika primila i iz tih razloga imam i dalje obavezu prema Zvezdi - poručio je Pešić.

(Telegraf.rs)