Lebron brutalno prozvao Bjelicu posle zakucavanja: Skloni se ili će ti porodica nositi crninu!

Hoćete li da vidite leš?

Lebron prozivao Bjelicu, Foto: Printscreen Youtube

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms ostao je pod jakim utiskom svog atraktivnog zakucavanja preko srpskog krilnog centra Nemanje Bjelice, ali je istovremeno verovatno prešao i granicu dobrog ukusa.

Džejms je tokom meča Los Anđeles Lejkersa i Sakramento Kingsa prošao u tranziciji pored Bogdana Bogdanovića i krenuo ka košu "Kraljeva". Na putu mu se našao Nemanja Bjelica koji je stao u mestu i pokušao da tako zaustavi Džejmsa.

Lebron se, kao i mnogo puta u karijeri visoko izdigao iznad obruča i zakucao, a onda na Instagramu prozvao Bjelicu.

- Hoćete li da vidite leš? Ni ja, pa sam ga ostavio da stoji! Ha! Klinac iz Akrona #sezonaosvete" - napisao je Džejms uz fotografiju na kojoj se vidi kako zakucava preko Belog.

Nije mnogo prošlo, a objavio je i video snimak sa novim komentarom, još manje umesnim od prethodnog.

 
 
 
View this post on Instagram
Get off the 🚂 tracks when it’s full of steam 💨💨 unless you want your loved ones dressed in all black. 💀. #WashedKing👑 #RevengeSeason😤 #ThekidfromAKRON🤴🏾 #StriveforGreatness🚀 #JamesGang👑A post shared by LeBron James (@kingjames) on

- Skloni se sa lokomotivi sa šina, kada je u punoj pari osim ako nećeš da tvoji voljeni budu obučeni u crno - napisao je Džejms. Lejkersi su na kraju u tom meču pobedili 99:97, a Džejms je u tom meču imao 29 poena, 11 asistencija i četiri skoka.

Bogdan Bogdanović je doprineo Kingsima sa 18 poena i pet asistencija, dok je Bjelica imao 11 poena i četiri skoka.

Video: Boban Marjanović postigao najluđi koš u NBA karijeri

(Telegaf.rs)