Šakota pričao o pojačanjima: Koliko su bivši reprezentativac Srbije i Amerikanac daleko od Zvezde?

Hoće li Štimac i Panter završiti na Malom Kalemegdanu?

Foto: Telegraf

Tokom vanredne konferencije na kojoj je pružena podrška Filipu Čoviću i istovrmeno zatraženo od navijača da budu uz klub, trener Crvene zvezde Dragan Šakota govorio je i po potencijalnim pojačanjima crveno-belih!

Tačnije, odgovarao je na pitanja novinara koji su se intresovali koliko su Kevin panter i Vladimir Štimac daleko od Zvezde.

- Što se tiče potencijalnog dolaska Kevina Pantera, jedna informacija je objavljena. Znači nije objavljeno mnogo informacija koje su mogle biti objavljene u danima kada smo razgovarali i pravili kalkulacije kako da se pojačamo. To jeste jedno ime i to je sve što mogu da kažem - rekao je Šakota i dodao:

- Što se tiče Štimca, postoji veliki krug igrača, možda mi razgovaramo. Možda i menadžeri sami stavljaju ta imena, a možda i novinari daju informacije koje jednostavno nisu tačne. U ovom trenutku prelazni rokovi nisu počeli, puno se imena spominje, ali daleko je od realizacije. Postoje i finansijske barijere, probaćemo da iskorigujemo ekipu, ne zato što smo nezadovoljni, već zato što treba da izdržimo jako dugu sezonu.

(Telegraf.rs)