"Ceca i Čola pevaju u CG, toliko o ugroženosti Zvezde": Košarkaš Budućnosti objavom "potpalio požar"

Kobs je doveo u sumnju razloge za neodigravanje susreta Zvezde i Budućnosti, a raspravu su nastavili navijači

Foto: MN Press

Jednu od "varnica" bacio je i plejmejker Budućnosti Džastin Kobs kada je na društvenim mrežama podelio vest o tome zbog čega Crvena zvezda nije doputovala u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige.

Ovaj meč je bio zakazan za 30. decembar u 18 časova i samo je protokolarno podbačena lopta, jer Zvezda nije otišla u prestonicu Crne Gore zbog političkih nemira u susednoj državi i trzavica između Beograda i Podgorice u vezi sa imovinom SPC.

- Bili su potrešeni "navodno" - napisao je Kobs. Odnosi dva kluba su nestabilni već neko vreme, a posledice su bili i nemiri u Morači i Pioniru proletos kada su Budućnost i Zvezda igrali reprizu finala ABA lige.

Usledila je rasprava među navijačima u komentarima, gde su jedni branili odluku srpskog kluba da ne rizikuje, bilo je onih koji su prozivali Kobsa da ima 28 godina, a nije igrao finale ABA lige, ni Evroligu, ali i...

- Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić pevaju u Crnoj Gori večeras , toliko o ugroženosti života igrača Crene zvezde, izađi mala - poručio je jedan od crnogorskih navijača i aludirao na pesmu koju su pristalice crveno-belih proletos pevali igračima Budućnosti u Pioniru.

Inače, Čolić peva u novogodišnjoj noći u Budvi, gde će prvog januara nastupati Svetlana Ražnatović uz Mahmuta Orhana.

Video: Čović: Nijedna utakmica nije bitnija od jedne razbijene glave

(Telegraf.rs)