Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se pre pada! Slomljeno mi je i opustošeno srce, brate...

Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali - istakao je Lebron

Svet je napusio jedan od najvećih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a i dva dana posle helikopterske nesreće u kojoj je stradala i njegova ćerka Điana, kao i još sedmoro ljudi, stižu poruke saučešća navijača, javnih ličnosti kolega, među kojima je i veliki Kobijev prijatelj Lebron Džejms. 

Između Džejmsa i Brajanta postojalo je posebno prijateljstvo koje je trajalo godinama. Tako je on istakao da se čuo sa Brajantom nekoliko sati pre nesreće i odabranim rečima govorio o njemu.

- Nisam spreman, ali evo me. Čoveče, sedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada počnem počnem da plačem pri samoj pomisli na tebe, nećaku Điđi i prijateljstvo i bratstvo koje smo imali. Bukvalno sam čuo tvoj glas u nedelju ujutru kada sam napuštao Filadelfiju kako bi se vratio u Los Anđeles.

Foto: AP/Tanjug

- Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali. Slomljeno mi je srce i opustošeno brate. Volim te veliki brate. Moje saučešće ide Vanesi i deci. Obećavam ti, nastaviću tvojim putem. 

- Značiš tako mnogo svima nama, posebno "Lejkers naciji" i moja je odgovornost da nosim to "sr*nje" na leđima i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i motri na mene. Imam nas ovde. Postoji toliko toga što bih želeo da kažem, ali ne mogu, jer ne mogu da podnesem.... Dok se ne sretnemo ponovo brate moj....

(Telegraf.rs)