Novi peh za Milutinova: Srbin zbog povrede verovatno propušta Makabi pred žestoku borbu za plej-of

Ne tako teška povreda, ali u nezgodnom trenutku

Foto: Marko Jovanović

Srpski centar iz Olimpijakosa Nikola Milutinov doživeo je povredu zgloba na nozi i počeo je sa terapijama, ali verovatno neće biti na raspolaganju svom treneru Jorgosu Barcokasu za meč sa Makabijem u Evroligi.

Olimpijakos je pobedio Asvel u 25. kolu elitnog takmičenja, ali je ostao bez svog startnog centra u toj pobedi krajem prvog poluvremena.

Prvobitne dijagnoze su bile da je reč o izvrnuću zgloba i one su potvrđene u petak, a stanje će biti ponovo procenjeno za tri do četiri dana.

Makabi i Olimpijakos igrjau 27. februara, a s obzirom na to kako je Nikola kuburio sa povredama, lako bi moglo da se desi da propusti ovaj meč.

Srbin je tokom sezone povredio ligamente kolena, a imao je i osteohondritis u kolenu desne noge, zbog čega je već propuštao neke mečeve u januaru, ali i krajem prošle godine.

Da podsetimo, Olimpijakos je trenutno deveti na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i 13 poraza iz 24 odigrane utakmice. Isti skor pobeda i poraza imaju i Himki (osmi), Fenerbahče (deseti) i Olimpija iz Milana (jedanaesta).

Video: Muta na treningu gladio bradu Milutinovu, Sale i Danilović pričali s njim

(Telegraf.rs)