Višemilionski gubici Partizana: Evo koliko će skupo crno-bele koštati odluka Evrolige

Goran Grbović veruje da ima osnova za tužbu

Veličković i Grbović u zagrljaju; Foto: MN press

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović smatra da su crno-beli najveći gubitnici zbog odluke da se prekine sezona u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi, i da bi takav scenario na kraju mogao skupo da ih košta.

Direktor Štark Arene je najpre napomenuo da crno-beli treba da tuže Evroligu.

- Partizan je najveći gubitnik. Crno-beli su izgubili ovako preko pet miliona evra. I sad imaju sva prava da izađu iz ovog takmičenja. Takođe, ukoliko odluče da tuže ovo takmičenje zbog narušavanja ekonomske platforme kluba, oni će ih dobiti na sudu. I već bi trebalo da razmišljaju o prelasku u FIBA Ligu šampiona. Ne znam da li će tako biti, da li će preći u ovo takmičenje. Ostoja je najavio konferenciju 4.juna, videćemo šta će saopštiti - rekao je Grbović za Informer.

Proslavljeni košarkaš posebno potencira mogućnost da crno-beli ostanu bez Andree Trinkijerija.

- To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu. On je pokazao da je dobar trener i da može da napravi dobar tim. Ove sezone je toliko našpanovao ekipu da su bili prvi u ABA ligi, Evrokupu pre prekida i da su osvojili Kup. Ukoliko se desi da on ode, to bi bio veliki zemljotres za crno-bele - zaključio je Grbović.

Video: Nekad je bilo bombardovanje, sada korona: Veličković se posvetio deci, kaže da živi kao starac

(Telegraf.rs)