Miler-Mekintajer već ima ponudu drugog kluba, hoće ga evroligaš

Amerikanac prvi "pik" Panatinaikosa

Foto: MN Press

Od momenta kada je postalo jasno da Partizan i Kodi Miler-Mekintajer završavaju saradnju, pojavili su se klubovi koji bi voleli da vide Amerikanca u svojim redovima, a prvi u redu stoji grčki velikan Panatinaikos.

Pojedini grčki mediji čak navode da je Amerikanac prvi "pik" trenera "Zelenih" Odeda Kataša kao zamena za povređenog Markusa Fostera, te da je dobio "zeleno svetlo" od uprave kluba da dovede Milera-Mekintajera.

Plejmejker je zvanično i dalje igrač Partizana, ali se njegov odlazak iz tabora srpskog kluba meri danima, možda i satima.

Partizan navodno nije zadovoljan prikazanim partijama Amerikanca u dosadašnjem delu sezone iako je ovaj najefikasniji igrač tima na oba fronta, i u Evrokupu, i u ABA ligi. Navodno su očekivali više od njega, a svakako da je na odluku o raskidu saradnje u velikoj meri uticala i činjenica da je Miler-Mekintajer pri vrhu liste najplaćenijih igrača ekipe.

S obzirom na to da Partizan polako gubi korak ka ostvarenju ciljeva za ovu sezonu, jer će teško uspeti da se domogne Evrolige preko oba pomenuta takmičenja, otud je možda i logičan potez da se rastereti "jakog" ugovora za nastavak sezone.

Video: Miler-Mekintajer sa zvukom sirene za pobedu: Cedevita Olimpija slomila Budućnost u meču sezone!

(Telegraf.rs)