Lebron isturio Kuzmu pred Indijanu, teško mogu Klivlend i Orlando slabije od ovoga

Užasnu partiju odigrala je ekipa Klivlenda koja je potučena u Nju Orleansu sa čak 116:82, a napadački potencijal Kavalirsa bio je, skoro pa, nepostojeći

Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su protiv Indijane na svom terenu 105:100 u NBA noći između petka i subote, a Lebron Džejms je sklonio malo nogu sa gasa i dopustio kolegama da rešavaju situaciju.

Lejkersi su imali najviše problema sa sjajnim Malkolmom Brogdonom koji je ubacio 29 poena, ali mu je odgovorio sa druge strane Kajl Kuzma sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i 13 skokova, tako da su "jezerdžije" uspele da pređu preko Pejsersa. Teško, ali jesu.

Užasnu partiju odigrala je ekipa Klivlenda koja je potučena u Nju Orleansu sa čak 116:82, a napadački potencijal Kavalirsa bio je, skoro pa, nepostojeći.

Jedino je Sekston branio čast gostiju sa 19 poena, dok je na drugoj strani Brendon Ingram ubacio 28, a Zajon Vilijamson 23 poena.

Majami je na gostovanju bio uspešniji od Čikaga sa 101:90, San Antonio je demolirao Orlando sa 104:77, a Juta nije imala problema protiv Hjustona savladavši ga sa 114:99.

Video: FMP slavio u Zadru i iskoračio ka opstanku u ABA ligi

(Telegraf.rs)