Ponovo muka: Novi slučajevi korone u redovima Zvezde nakon Makabija, otkazuje se meč sa Cedevitom!

Kako je naglašeno u kratkom saopštenju Jadranske lige, novi termin utakmice biće naknadno određen

Foto: MN Press

Crvena zvezda je dan posle utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva zabeležila nove slučajeve virusa korona na obaveznom testiranju, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Vest je ubrzo potvrđena i na sajtu ABA lige. Zbog toga je predstojeće gostovanje Crvene zvezde Cedeviti Olimpiji u Ljubljani - otkazano!

Kako je naglašeno u kratkom saopštenju Jadranske lige, novi termin utakmice biće naknadno određen.

Nezvanično se može čuti da je sve bilo spremno da se put Crvene zvezde u Ljubljanu odvije nesmetano, uprkos prethodnim zahtevima slovenačkih vlasti da ekipa može da uđe u zemlju samo s PCR testovima iz Evropske unije. Jadranska liga je posle velikih napora uspela da obezbedi testiranje Crvene zvezde na aerodromu u Ljubljani, ali je sada ceo taj postupak otkazan zbog novih slučajeva virusa korona u crveno-belom timu.

Video: Zvezda želi da zaboravi poraz u Podgorici: Crveno-beli dominiraju, +16 na poluvremenu

Šest timova rezervisalo je karte za četvrtfinale Evrolige, a Real Madrid nije među njima. Zato je Realu večerašnji (21.00) meč s Olimpijakosom od presudnog značaja, a Grci nemaju šanse za prolazak. Kvota na keca je 1,25, a na pobedu Reala s više od 8,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Olimpijakos.

(Telegraf.rs)