Sudija "Elvis" izbacivao tetovirane navijače s tribina: Ludilo u Lazarevcu na derbiju za Superligu

Važnost utakmice između Kolubare i Radničkog iz Kragujevca bila je tolika da su domaćini prekršili i mere koje su uvedene zbog korona virusa

Video: Sumnjiv penal na derbiju za ulazak u Superligu

Velika drama je u završnici Prve lige Srbije, gde se Radnički Kragujevac, Kolubara, Kabel i IMT bore za dva mesta koja vode u Superligu. Proteklo kolo donelo je još veću neizvesnost, jer su se sastali prva i druga ekipa na tabeli, pa je zato za ovaj meč delegiran Novak Simović, čovek koji redovno vodi večite derbije u poslednje vreme.

Derbi je opravdao taj epitet, viđen je veliki preokret "iz dvojke u keca", sumnjiv penal, kojim je Simović samo nastavio da popravlja svoj prosek kao arbitar koji je sudio najviše penala u Srbiji.

Ipak, on je promašen, ali su nakon toga viđena dva prelepa gola, kojima su igrači Kolubare najavili veliki preokret, a čar su upotpunili i navijači, koji su našli način da gledaju meč.

Neki su se popeli na okolne zidove i kućice izvan terena ili obližnjeg gradilišta i odatle gledali meč, dok su neki uspeli i da dođu do tribina, iako je u Srbiji i dalje na snazi zabrana prisustva navijača zbog pandemije korona virusa.

Video: Publika na derbiju u Lazarevcu: Obezbeđenje izbacivalo tetovirane navijače posle intervencije sudije

U jednom momentu je došlo i do prozivki sa tribina prema sudiji Novaku Simoviću, koji je zahtevao da se navijači izbace sa tribina. U tom momentu su snimljeni i neki tetovirani navijači koji su se bunili zbog toga što ih izbacuju, pa je došlo do psovki, ali su na kraju navijači morali da se pokupe i da napuste tribine nakon intervencije obezbeđenja.

Pogledajte u galeriji i odakle su sve navijači gledali ovaj meč:

(Telegraf.rs)