Hit situacija u Sloveniji: Policajci zaustavili Dončićevog Lamborginija, samo hteli fotku sa Lukom

Nisu mu naravno naplatili nikakvu kaznu

Foto: Twitter

Gde god da pođe, Luka Dončić će izazvati pozitivne reakcije i komentare. Momak koji je ovog leta odmah posle naporne NBA sezone rešio da se odazove nacionalnom pozivu i nastupi prvo u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom i na samim Igrama, tema je broj jedan u Sloveniji.

U Ljubljani je nedavno potpisao supermaks ugovor, prema kojem mu za narednih pet godina u Dalasu sleduje nestvarnih više od 200.000.000 američkih dolara. On je polako počeo da razmišlja na šta da potroši sav taj novac, kupio je moćnog Lamburgini Urusa, kojeg je slovenačka policija zaustavila na jednim od puteva.

Očekujući da za volanom pronađu nekog drugog, policijski službenici bili su prilično zabezeknuti kada su tu pronašli Luku Dončića. Umesto da mu naplate kaznu, dvojica policajaca su samo izvadila mobilni telefon, kako bi ovekovečila susret sa jednim od najboljih igrača današnjice.

Nema sumnje da će i Slovenac ovaj susret dugo pamtiti. Policajci zapravo nisu ni zaustavili Dončića zbog nekog prekršaja, već isključivo kako bi sebi obezbedili legendarnu fotografiju. U sličnoj situaciji nedavno se našao i naš Dušan Tadić kojeg su zaustavili organi reda u Amsterdamu.

Video: Dončić lumpovao uz Severinu posle ugovora života, na žurci bio i Bobi Marjanović

(Telegraf.rs)