Trifunović nakon teškog pada, krvave glave i povratka u igru: Želja za pobedom je presudila

Mladi košarkaš Partizana pokazao je izuzetnu požrtvovanost, a za to ga je pohvalio i trener Obradović na konferenciji

Jedan od najboljih košarkaša Partizana, i drugi najefikasniji, u pobedi nad Šljonskom od 75:73 bio je Uroš Trifunović.

Mladi bek crno-belih na sedam minuta i 21 sekundu pre kraja je zakucao, ali ga je tom prilikom faulirao Ivan Ramljak. Trifunović je pao veoma nezgodno, udario glavom o parket i napustio teren krvave glave. Ipak, to ga nije sprečilo da se u igru vrati na malo manje od tri minuta pre kraja meča.

- Kad sam pao, malo sam se iznenadio, ali jednostavno želeo sam da nastavim utakmicu i sada sam dobro - započeo je Trifunović.

Upitan za motiv povratka u igru i pored teškog pada, strelac 12 poena za Partizan kao razlog naveo je želju za pobedom i navijače koji su pružali podršku ekipi.

- Ponela me je želja za pobedom i naša publika. Uvek želim da pobedim, prag bola je bio izdržljiv i želeo sam da pobedimo, što se na kraju i desilo - istakao je mladi košarkaš crno-belih.

Prokomentarisao je i ekipu Šljonska, koju je pohvalio, ali je takođe istakao i da se njegova ekipa u jednom delu meča opustila.

- Ova ekipa je kvalitetna ekipa, koja je nesrećno izgubila par utakmica. Da su dobra ekipa pokazali su i danas, mi smo se opustili u jednom trenutku u drugoj četvrtini, oni su to iskoristili i držali su egal do poslednje sekunde - sumirao je utiske o protivniku Trifunović.

Za kraj prokomentarisao je i navijanje, koje je ekipu nosilo do pobede.

Znači mi podrška navijača dosta. Dajemo sve od sebe i lepo mi je što to znaju da nagrade - zaključio je 21-godišnji košarkaš Partizana.

Video: Grobari skandirali Harisu Brkiću

(Telegraf.rs)